Malmöliv

Livet i Malmö

Egna evenemang

Evenemang och event är ingenting som man måste vänta på att andra ska fixa, utan det kan man göra själv, även om det då kan kosta lite. Men å andra sidan får man då precis vad man är ute efter, om man nu inte har väldigt stora krav. En Malmöfestival är ingenting som man bygger upp på kort tid, ens om man har väldigt gott om pengar. Men de flesta är nog inte ute efter att skapa något så stort och dyrt som Malmöfestival, utan nöjer sig med någonting betydligt mindre. Men dock, man ska hålla i åtanke att många stora och populära festivaler var rätt så små begivenheter när de först drog igång, och det krävdes ett antal år för dem att växa till sig.

Gör något större för företaget
En sak som vi tänker på här, som i och för sig är dyrare än vad de flesta privatpersoner nog skulle ha råd med, är företagsevent. Det kan röra sig om en kick-off, en sommarfest, en julfest eller någonting som inte har ett direkt tema, som arrangeras för att personalen förtjänar någonting extra. Ett sådant evenemang har ofta ett lite mer begränsat antal inbjudna, till skillnad från festivaler där (nästan) vem som helst kan och får köp biljetter. Jakt, ölprovning, pralintillverkning – det finns nästan hur mycket som helst att välja mellan, för den som vill ordna sitt alldeles egna event.

Inte så lätt alla gånger
Att anordna ett företagsevent kan dock vara mer jobb än man klarar av på egen hand, så vi rekommenderar att man anlitar en eventbyrå för att hjälpa till med den saken – de kan också komma med förslag, om man inte är riktigt säker på vad det är man är ute efter – mer än att det ska vara någonting lite annorlunda och extra. Ett riktigt evenemang, med andra ord, om än i lite mer begränsad skala.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2019 Malmöliv

Tema av Anders Norén