Malmöliv

Livet i Malmö

Bra för hela Sverige

Visst är det väl så att en del skåningar tycker att ungefär allt ovanför Kristianstad hör till Norrland, och visst är det väl så att en del som bor norröver i vårt land tycker att Skåne likaväl kunde tillhöra Danmark – för man hör ju ändå inte vad vi säger. Typ så. Men nu har vi ju ett avlångt land och ofta är vi ju faktiskt också bra på att hålla ihop i Sverige. Så nu tänkte jag faktiskt kliva utanför Malmö och skriva ett inlägg som handlar om något som inte bara har med Skåne att göra, utan som fungerar precis lika bra i hela landet. Ja, till och med i hela världen.

Små smarta filurer
Det är nämligen så att jag kom att tänka på påsklämmor häromdagen, och hur mycket jag gillar dem. Jag tror inte att jag skulle klara mig utan dem faktiskt, för jag använder klämmor till typ allt. Både i köket och på andra ställen. Och eftersom jag använder dem så mycket så blir det ofta så att det är tomt i lådan när jag ska ha en. Och då blir man ju lite irriterad ni vet. Men då frågade jag mig själv varför jag bara inte köper fler, eftersom jag nu gillar och använder dem så mycket. Och den frågan hade jag inget svar på. Så nu satte jag mig precis här vid datorn och klickade hem en hel sats med påsklämmor, från ett himla bra företag som gör sådana av väldigt bra kvalitet. Så där så att de inte går sönder eller tappar formen för ingenting. Och skulle de tappa formen så kan man köra dem i diskmaskinen och så är de som nya igen.

Dagens tips
Så nu blir det dagens tips från mig till er. Något som är toppen oavsett om man är skåning eller kommer från något annat hörn av vårt avlånga land. Köp en sats med påsklämmor, så kommer ni att bli mycket gladare!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2019 Malmöliv

Tema av Anders Norén